Ana içeriğe atla

Gönüllü Aranıyor


25. Uluslararası İzmir Festivali'nde rehberlik, host ve hosteslik yapabilecek gönüllüler aranıyor. 


İKSEV'in internet sitesindeki ilan şöyle;...





25. ULUSLARARASI İZMİR FESTİVALİ’NE GÖNÜLLÜ GENÇ ARKADAŞLAR ARIYORUZ!

20 HAZİRAN – 21 TEMMUZ 2011

GÖNÜLLÜ EKİPLER:
Aşağıda çalışma olanaklarıyla ile ilgili kısa bilgiler verilmiştir. Bu bilgiler açıklayıcıdır; kesin bir görev tanımı olarak kabul edilmemelidir. Görüşmeye çağrılan kişilere telefon yolu ile ulaşılarak haber verilecek, görüşmeye çağırılmayan kişilere ayrıca bir bildirim yapılmayacaktır.

Rehberlik ve ağırlama ekibi:
Görev tanımı: 25. Uluslararası İzmir Festivali süresince farklı mekanlarda gerçekleştirilecek etkinliklere katılacak sanatçıların İzmir’de ağırlanmasında görev alacak, festival ekibi ile iletişim sağlanması amacı ile “Rehberlik” görevlerinde uygun niteliklerde gönüllü gençler aranmaktadır.
Sanatçıların havaalanı karşılama-uğurlama, otel-mekan transferlerine eşlik etme, prova ve etkinlik günlerinde görevli olma, festival ekibiyle iletişime yardımcı olmak, İzmir’de kaldıkları süre boyunca onlarla ilgilenmek.

Çalışma şartları:
• 18 yaşından büyük olmak
• Çok iyi derecede İngilizce bilmek (2. dil tercih sebebidir)

Period: Festival dönemi 19 Haziran - 22 Temmuz 2011 olarak düşünülmelidir.

Sorumluluk:
• Festival ekibine direk bağlı çalışma
• “All access” kartlarıyla, sahne arkası, teknik provalar ve tüm prodüksyon süresince görev alma

Başvuru: 3 Haziran 2011 tarihine kadar 10.00-17.30 saatleri arasında, izmirfestivali@iksev.org adresine kısa özgeçmiş, bağlantı bilgilerini içeren emaille başvurulması gerekmektedir.


Host ve Hosteslik ekibi

Görev tanımı:
Etkinlik günlerinde başlangıç saatinden en az iki saat önce mekânda bulunmaları (her gün için için ayrı prova yapılacaktır) ve kapıların açılışı itibariyle gelen izleyicilerin yerlerine oturtulması, festival kitaplarının satışı, gruba ait CD varsa onların teslim alınıp satılması ve geri iadesi, el broşürlerinin dağıtılması, o an gelişebilecek herhangi bir durum, izleyiciden gelebilecek soru ve sorunların çözülmesi ve durumun festival yetkililerine aktarılması, konser bitiminde izleyicilerin mekandan ayrılmasının beklenmesi ve alandan ayrılış.

Çalışma şartları:
• 18 yaşından büyük olmak
• İngilizce bilmek tercih sebebidir
• Festivalce öngürülecek kılık kıyafete uyma

Sorumluluk:
• Festival ekibine direk bağlı çalışma

Period: Festival dönemi 19 Haziran - 22 Temmuz 2011 olarak düşünülmelidir.

Başvuru: 3 Haziran 2011 tarihine kadar 10.00-17.30 saatleri arasında, ozlemkahya@iksev.org adresine emaille başvurulması gerekmektedir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sadık Bey Semtinin İsmi Nereden Gelmektedir?

Konak'tan Güzelyalı'ya giderken Vali Konağı ile Köprü durakları arasında yer alan durağın adı Sadık Bey durağıdır. Susuzdede Tepesi'nin kuzey doğusunda Türk Koleji ve Hakimiyet-i Milliye İlkokulu'nun tam arasında kalan bölgededir.  Civarda Sadık Bey'e ait bir heykel bir meydan veya bir sembol yoktur.  Peki kimdir Sadık Bey ve neden bir muhite adını vermiştir? Buyrun beraber okuyalım...

Bir Zamanlar İzmir | Palet Restaurant

Palet Restaurant, 2000'li yıllara girmeden mecburen hayatına son vermiş İzmir'e renk katan bir işletmeydi. Kordon'da Alsancak İskelesi'ni geçtikten sonra limana yakın bir yerlerde denizin üzerine kurulmuş enterasan mimarisi ile sembolleşmiş bir eğlence merkeziydi...

İzmir’in Tarihine Bir Adım Daha Yakın

Fisun Yalçınkaya, İzmir Agorasını Kazı Başkanı ile birlikte gezip Milliyet Gazetesi'nde yayınladı. Bugünkü gazetelerde yer alan haberi sizlerle paylaşıyoruz. Belki bu vesile ile her gün önünden geçtiğiniz antik kenti bir kez gezmek istersiniz. Buyrun haberi olduğu gibi alıntılıyoruz... Gladyatörlerden, gemilere Roma günlük hayatına ışık tutan graffitileri, hamamı, kent alanıyla geniş ve zengin bir antik kent olan ve Total Oil Türkiye’nin desteklediği Smyrna’yı Kazı Başkanı DEÜ arkeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Akın Ersoy’la birlikte gezdik ve çalışmalardaki yenilikleri dinledik...