Geleneksel Türk mutfağının önemli yemeklerinden kebaplara alternatif bir tat var: Steak. Eskiden sadece yurt dışına çıkanların bildiği steak, hayvanın en değerli sırt kısmından çıkarılan etin özel olarak işlenip pişirilmesiyle hazırlanıyor. Bir süredir Türkiye’de de tanınıyor hatta ‘steakhouse’lara ilgi her gün artıyor. İşte Hürriyet'in seçtiği Türkiye’nin en iyi 10 steakhouse’u arasına İzmir'den bir restaurant girmiş...
Beyaz şaraplı R&B Steak %100 RESTORAN
Denize sıfır bahçesinde 90-120, iç mekanındaysa 98 kişiyi misafir edebilen %100 Restaurant, İzmir Konak’ta her gün 10.00-00.00 arası hizmet veriyor.
En popüler yemeği ‘R&B Steak’. Özel hazırlanıp, 28 gün dinlendirilmiş sosunda beyaz şarap var, röşti patatesle servis ediliyor. Porçini mantarlı dana madalyonları da bir başka rağbet gören et yemeği. Fiyatlar 38-45 lira arasında.
Müdavimleri arasında Hülya Avşar, Sibel Can ve Sarp Apak var.
(232) 441 55 93
Yorumlar
Yorum Gönder