Ana içeriğe atla

%100 Restaurant


Geleneksel Türk mutfağının önemli yemeklerinden kebaplara alternatif bir tat var: Steak. Eskiden sadece yurt dışına çıkanların bildiği steak, hayvanın en değerli sırt kısmından çıkarılan etin özel olarak işlenip pişirilmesiyle hazırlanıyor. Bir süredir Türkiye’de de tanınıyor hatta ‘steakhouse’lara ilgi her gün artıyor. İşte Hürriyet'in seçtiği Türkiye’nin en iyi 10 steakhouse’u arasına İzmir'den bir restaurant girmiş...


Beyaz şaraplı R&B Steak %100 RESTORAN

Denize sıfır bahçesinde 90-120, iç mekanındaysa 98 kişiyi misafir edebilen %100 Restaurant, İzmir Konak’ta her gün 10.00-00.00 arası hizmet veriyor. 

En popüler yemeği ‘R&B Steak’. Özel hazırlanıp, 28 gün dinlendirilmiş sosunda beyaz şarap var, röşti patatesle servis ediliyor. Porçini mantarlı dana madalyonları da bir başka rağbet gören et yemeği. Fiyatlar 38-45 lira arasında. 

Müdavimleri arasında Hülya Avşar, Sibel Can ve Sarp Apak var. 

(232) 441 55 93

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sadık Bey Semtinin İsmi Nereden Gelmektedir?

Konak'tan Güzelyalı'ya giderken Vali Konağı ile Köprü durakları arasında yer alan durağın adı Sadık Bey durağıdır. Susuzdede Tepesi'nin kuzey doğusunda Türk Koleji ve Hakimiyet-i Milliye İlkokulu'nun tam arasında kalan bölgededir.  Civarda Sadık Bey'e ait bir heykel bir meydan veya bir sembol yoktur.  Peki kimdir Sadık Bey ve neden bir muhite adını vermiştir? Buyrun beraber okuyalım...

Bir Zamanlar İzmir | Palet Restaurant

Palet Restaurant, 2000'li yıllara girmeden mecburen hayatına son vermiş İzmir'e renk katan bir işletmeydi. Kordon'da Alsancak İskelesi'ni geçtikten sonra limana yakın bir yerlerde denizin üzerine kurulmuş enterasan mimarisi ile sembolleşmiş bir eğlence merkeziydi...

İzmir’in Tarihine Bir Adım Daha Yakın

Fisun Yalçınkaya, İzmir Agorasını Kazı Başkanı ile birlikte gezip Milliyet Gazetesi'nde yayınladı. Bugünkü gazetelerde yer alan haberi sizlerle paylaşıyoruz. Belki bu vesile ile her gün önünden geçtiğiniz antik kenti bir kez gezmek istersiniz. Buyrun haberi olduğu gibi alıntılıyoruz... Gladyatörlerden, gemilere Roma günlük hayatına ışık tutan graffitileri, hamamı, kent alanıyla geniş ve zengin bir antik kent olan ve Total Oil Türkiye’nin desteklediği Smyrna’yı Kazı Başkanı DEÜ arkeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Akın Ersoy’la birlikte gezdik ve çalışmalardaki yenilikleri dinledik...